Majka Megan Markl otkrila tajnu princa Harija: Svijet je iznenađen ovim postupkom mladog princa

Dorija Regland, majka Megan Markl, bila je jedna od najzapaženijih osoba kraljevskog vjenčanja, a nedavno je otkrila i kakav je princ Hari kao zet.

 

 

Dorija je najveću pažnju javnosti privukla kada je na ceremoniji vjenčanja sjedila sama na mladinoj strani, ali ono što je princ Hari uradio prije vjenčanja sigurno je oduševilo njegovu taštu.

 

Omiljeni dio vjenčanja za Doriju bio je trenutak kada je njena kćerka izgovorila veliko “da” i vjenčala se za čovjeka koga voli. Međutim, za Doriju je važan i veliki događaj bio susret sa kraljicom Elizabetom.

 

Ali, princ Hari napravio je fenomenalan potez kada je objasnio Meganinoj majci šta može da očekuje pri susretu sa kraljicom i članovima porodice i koja pravila treba da poštuje.

 

Kao jedini član mladine porodice koji će prisustvovati vjenčanju, Dorija je na samoj ceremoniji imala važnu ulogu, pa ne čudi što je kraljica dan pred vjenčanje pozvala u zamak Vindzor na čaj.

 

Zahvaljujući Hariju, izgleda da je susret kraljice Elizabete i Dorije dobro prošao, pa ne čudi što su mnogi proglasili princa Harija za najboljeg zeta na svijetu.

Izvor: Novi.ba

Majka Megan Markl otkrila tajnu princa Harija: Svijet je iznenađen ovim postupkom mladog princa

| Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-