MACA DISKRECIJA VIŠE NIJE DISKRETNA: Šormaz mi plaća 5.000 eura da ga jašem i gazim štiklama!

Bivša sudionica showa “Parovi” Senada Nurkić, poznata kao Maca Diskrecija, tvrdi da je dobila 5.000 eura od oženjenog zastupnika i poznatog političara Dragana Šormaza za se*s.

 

Ona kaže da je za taj novac političaru radila razne sado-mazo stvari u krevetu.

“Htjeli ste ime osobe s kojom imam se*s i tko me častio s pet tisuća evrića. E, pa, izvolite – Dragan Šormaz voli se*s u jacuzziju i ima veliki” ponos “, napisala je Maca na svom Instagram profilu, ali je ubrzo uklonila fotografiju na kojoj je bio ovaj političar.

Ipak, mi smo bili brži od Mace, pa smo sačuvali njenih ruku djelo, nakon čega nam je otkrila još neke detalje ovog neobičnog odnosa.

“Sve je točno što sam napisala. Dragan ima veliki” ponos “i voli se*s u jacuzziju. Voli biti dominantna i da ga gazim štiklama. Također, voli da ga grubo jašem i da mu ga pušim do ja*a. I moram priznam da ne može više od dva puta da sv*ši. Poslije dva puta pada mu ponos. Htio je da imamo se*s bez ko*doma, ali ja na to nisam pristala “, otkriva Maca i dodaje:” voli skrivene apartmane, ne voli da idemo u hotele “, bez ustezanja priča reality zvijezda detalje se*sualnih druženja s poznatim političarem.

 

Foto Printscreen/Instagram

 Foto: Printscreen / Instagram

 

S obzirom na to da je do sada negirala da se bavi pro*titucijom, nas je zanimalo kako je došlo do toga da dobije i novčanu naknadu za se*s.

Mi smo se upoznali preko sajta, da ne povjeruješ. Tu ljudi traže se*s, druženje … Tek kada smo se sreli, rekao mi je tko je on. Ja sam potom na internetu ukucala njegovo ime i vidjela da je mnogo poznat i jak. Zato me je i častio s osmijehom dodaje starleta, koja pokušava postati pjevačica, i naglašava da se ne plaši da će zbog ovog priznanja imati probleme.

“Ne plašim se nikoga. Mislim da neću imati nikakve probleme – hrabro poručuje Diskrecija, koja očito više nije diskretna.

Kako bismo čuli i drugu stranu priče, pozvali smo Šormaza.

“Nemam komentar na to”, iznenađen pozivom, rekao nam Dragan, a zatim dodao: – Nisam se upoznao s njom, a ne znam ni tko je ona. Baš me briga tko je što napisao i rekao. Ne želim nikakva povezivanja s rijaliti sudionicima “, izjavio je Dragan.

Inače, ovaj političar se 2012. godine po drugi put oženio s izvjesnom Sandrom. Svadba je bila u Smederevu, odakle je i mladoženja, a bračni par ima i dijete.

 

Foto Fonet

 Foto: Fonet, Izvor: Alo / Dušan Panajotović

MACA DISKRECIJA VIŠE NIJE DISKRETNA: Šormaz mi plaća 5.000 eura da ga jašem i gazim štiklama!

| FOTO, Slider, Vijesti, Život i Stil |
About The Author
-