KOMŠIJE NAKON ŠTO SE UBILA MAJA, KĆERKA MILIĆA VUKAŠINOVIĆA

Maja Avdibegović, kćerka Milića Vukašinovića, bivšeg bubnjara „Bijelog dugmeta“ i frontmena „Vatrenog poljupca“, preksinoć oko ponoći izvršila je samoubistvo u stanu u sarajevskoj ulici Jezero.

 

 

Ovu 35-godišnjakinju u stanu je pronašla prijateljica. Pozvala je Hitnu pomoć i policiju, ali Maji, nažalost, nije bilo spasa.

 

Prema preliminarnim rezultatima istrage i nakon vanjskog pregleda tijela, utvrđeno je da je uzrok smrti, najvjerovatnije, predoziranje lijekovima.

Stanari iz ulaza u kojem je stanovala nesretna Maja ispričali su da su je posljednji put vidjeli u nedelju, 22. jula i da je bila vedra i optimistična, piše “Kurir”.

– Nije mi ništa sumnjivo bilo, nije se ponašala čudno. Primijetila sam samo da je sva natečena pa sam pomislila da je trudna. Znam da je imala novog momka koji je mlađi od nje. Mislim da je trebalo da idu na more. Kad sam je pitala je li u drugom stanju, kazala mi je: „Nisam, otičem od lijekova koje uzimam“. Znam da je govorila istinu jer znam da je bila pod jakom terapijom. Bila je drago dijete i voljela sam je. Imala je težak život. Čula sam da su u njenoj krvi pronašli veliku količinu jakih i različitih lijekova – rekla nam je uplakana Majina komšinica.

 

Kazala je još da je Maja voljela svog oca i da joj je teško padalo što je ostala sama s majkom Verom u stanu koja boluje od multipla skleroze. Ipak, najteže joj je padalo to što je odvojena od dvojice sinova, koji se nalaze u SOS Dečjem selu na Mojmilu.

Izvor: Hayat.ba

KOMŠIJE NAKON ŠTO SE UBILA MAJA, KĆERKA MILIĆA VUKAŠINOVIĆA

| Crna hronika, Slider, Vijesti |
About The Author
-