KAKO LAŽU ŽENE, A KAKO MUŠKARCI PRILIKOM ONLINE UPOZNAVANJA

Našli smo “prijatelje” preko interneta, pa zašto onda ne bismo mogli pronaći i onu pravu i iskrenu ljubav. Upoznavanje preko neta danas je postala uobičajena stvar. A kada je riječ o ovom virtuelnom flertovanju, u većini slučajeva se događa da se ljudi lažno predstavljaju.

 

 

Jedno istraživanje je otkrilo da čak 40 posto muškaraca prilikom ovakvog upoznavanja laže kako zarađuje mnogo više. Dok 33 posto žena to isto radi. Žene uglavnom lažu o svojoj kilaži, dok muška populacija rijetko otkriva svoju stvarnu visinu.

 

Evo koje su najčešće laži kojima se služe oni koji srodne duše pronalaze preko online upoznavanja.

 

Muškarci lažu

 

Da su mršavije

 

Danas žena lako može prikriti svoje viškove, ali i da doda tamo gdje ima manje. Ali, ako se vaša veza krene razvijati prema prirodi stvari, imajte na umu da ćete se jednom morati skinuti do gole kože. I šta onda?

 

Da su mlađe

 

Dame se ne pitaju za godine! Ko je izmislio ovu glupost? Zašto skrivati i zašto se sramiti svog rodnog lista. Stariti lijepo sa stilom nije uopće teško. Jer onaj “duh” u vama zapravo određuje vaše prave godine.

 

Da su više

 

Izgleda da ovaj problem “muči” pripadnike oba spola. Jeste li čuli onu narodnu: “Otrov se drži u malim bočicama”, stoga, uvijek se vodite tom parolom i nećete omanuti.

 

Da imaju puno udvarača

 

Imati puno udvarača ne znači da će vam oni podići “cijenu” kod ostalih potencijalnih koji čekaju u “redu” na vašim “vratima”. Kad izađete sa muškarcem kojeg ste upoznali online, pustite ga da se on sam uvjeri u istinistost te vaše izjave.

 

Obline

 

Obline svakako da privlače muškarce, o tome ne vrijedi ni diskutirati. Ali, ako imate male grudi, znajte da i one mogu oboriti s nogu vašeg udvarača. Ipak, imajte na umu da godine lete, tako da i vaše obline zajedno sa vama stare.

 

Biti prirodan i svoj, uvijek je najbolje rješenje. Ne podižite sebi “cijenu” lažima jer “kratke su njene noge”…

Izvor: Hayat.ba

KAKO LAŽU ŽENE, A KAKO MUŠKARCI PRILIKOM ONLINE UPOZNAVANJA

| Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-