KAKO JE S NJOM U VEZI, VIŠE NE LIČI NA SEBE: Ovo je 12 godina mlađa ZGODNA PROFESORICA koja je zamijenila Angelinu (FOTO)

Nakon razvoda od Angeline Jolie, Brad Pitt je ponovo pronašao sreću u ljubavi, ovog puta radi se o zgodnoj profesorici sa uglednog fakulteta – Neri Oksman.

 

 

Profesorica je rođena 1976. godine u izraelskom gradu Haifi, u kojem je i odrasla s roditeljima arhitektama. Nakon što je odslužila vojnu obvezu, 1997. godine odselila se u Jerusalim kako bi upisala “Hebrew University Hadassah Medical School”, ali ljubav prema arhitekturi bila je jača od one prema medicini, stoga je Neri nakon dvije godine napustila fakultet i upisala arhitekturu na Technionu – izraelskom institutu tehnologije, a potom i Arhitektonski fakultet u Londonu, na kojem je diplomirala 2004. godine.

 

 

Iza nje je brak sa argentinskim kompozitorom Osvaldom Golijovim, za kojeg je rekla da je imao veliki uticaj na nju i njen rad, a pre nego što je upoznala Breda Pita, bila je sedam mjeseci u vezi s milijarderom Bilom Akmanom.

 

Bliski ljudi glumcu kažu da ga ne prepoznaju jer je promijenio ponašanje pa mu nije problem i da, kao jedan od najpoznatijih glumaca na svijetu, provodi vrijeme sa njenim studentima, u opuštenoj priči.

 

– Njihovo prijateljstvo još uvijek nije preraslo u romansu jer su oboje izrazito oprezni, ali, s druge strane, više je od poslovnog prijateljstva, a Bred je i te kako zainteresovan da provede što više vremena u društvu Neri, koja ga fascinira – otkrio je izvor blizak glumcu za medije.

 

 

#nerioxman

A post shared by Neri Oxman (@nerioxman) on

Izvor: Novi.ba

KAKO JE S NJOM U VEZI, VIŠE NE LIČI NA SEBE: Ovo je 12 godina mlađa ZGODNA PROFESORICA koja je zamijenila Angelinu (FOTO)

| FOTO, Magazin, Slider |
About The Author
-