JEZIVA PRIJETNJA ISIS! SRBI, NISMO VAS ZABORAVILI, PLATIĆETE KRVLJU: Bili smo zauzeti u Engleskoj i Francuskoj!

Islamska država u svom poslednjem izdanju magazina “Rumijah” za Balkan objavila je tekst pod nazivom “Balkan: Krv za neprijatelje, med za prijatelje” ali I uputila otvorenu pretnju zemljama regiona.

 

 

Islamska država poručuje da nije zaboravila Balkan, već da su samo preokupirani nekim drugim područjima.

 

U otvorenoj pretnji, prenosi Blic, islamisti naglašavaju da “nisu zaboravili ratna stradanja muslimana”, kao i da su pretnje usmerene na Srbe i Hrvate.

 

Islamisti podsećaju na terorističke napade širom sveta, naglašavajući da bi to trebalo da bude opomena.

 

Ne tako nam Alaha, nismo zaboravili Balkan, ne tako nam Alaha, nismo ga zaboravili i nećemo ga, Alahovom dozvolom zaboraviti. Tako nam Alaha, nismo zaboravili Srbe kafire. Ne, o Srbi kafiri, nismo vas zaboravili! Nismo zaboravili vaše ubijanje muslimana u Bosni i na Kosovu. Ne, tako nam Alaha, nismo zaboravili zlostavljanje naše braće i silovanje naših sestara. Ne, tako nam Alaha, nismo zaboravili šta ste uradili u Srebrenici i drugim mestima. Mi sa vama imamo jako dug nerešen račun, koji ćete platiti svojom krvlju –  stoji, između ostalog u jezivoj pretnji Balkanu.

 

 

ISIS otvoreno preti zemljama Balkana, poručujući da se “vraćaju”, kao i da su do sada bili preokupirani na nekim drugim područjima, uključujući Francusku, Nemačku i Britaniju.

 

JEZIVA PRIJETNJA ISIS! SRBI, NISMO VAS ZABORAVILI, PLATIĆETE KRVLJU: Bili smo zauzeti u Engleskoj i Francuskoj!

| FOTO/VIDEO, Slider, Vijesti |
About The Author
-