‘IZVINI, ALI OVO JE GROZNO’: Ellu Dvornik brutalno izvrijeđali na Instagramu zbog OVOG DETALJA!

Ella Dvornik, jedna od najpopularnijih blogerki na Balkanu, koja nas svakodnevno inspiriše i nasmejava svojim zanimljivim objavama, ali nam otkriva i lijepe destinacije, upućuje u modne novitete, te ponekad i daje praktične savjete, nedavno se našla ne meti kritika svojih pratilaca i to zbog jedne prilično bizarne činjenice.

 

 

Naime, simpatična Ella pozirala u je efektnom karo kaputu i jednostavnim sandalama na platformu

 

“Vrijeme je za otvorene cipele. Pozdrav toplom vremenu”, napisala je ona, no neočekivano je usledila poplava negativnih komentara.

 

“Inače si mi uvijek fora, ali ovo sve zajedno je očajno. Neuredno.

 

Noge bez laka su mi dvaput očajne. Kosa kao ono raščupana sam i masna danas, ali to je valjda in, bitno je da se sve izreklamira i da je sve uvijek i zauvijek oversize”, piše u jednoj od kritika.

 

 

“Baš ne možeš da ne vidiš prste. Ja sam uvek za to sa prekirjše i sakriješ ono što može”, “Sorry, ali ovo je grozno”, “Sve je ok osim nožnih prstiju”, samo su neki od bujice ružnih komentara.

 

No, Ela se nije potresla – ona je poznata kao neko sa specifičnom filozofijom života i kao dama koja ne haje za tuđe kritike i uživa u sebi i svom životu. Pritom njen odgovor definitivno je “pobednički” i mnogima je objasnio kako stvari zapravo stoje.

 

“Vaši ružni komentari jednako su ružni kao i moji prsti, ali oboje imaju pravo i slobodu da budu objavljeni na internetu.

 

Jedina je razlika što meni moji ružni nožni prsti zarade novac, a vaši ružni komentari ne zarađuju ništa. Pa, ako ćemo tako, moji ružni prsti imaju više smisla biti ružni”, bila je jasna popularna Hrvatica.

Izvor: Novi.ba

‘IZVINI, ALI OVO JE GROZNO’: Ellu Dvornik brutalno izvrijeđali na Instagramu zbog OVOG DETALJA!

| FOTO, Magazin, Slider |
About The Author
-