ISPLIVALI NEPOZNATI DETALJI LJUBAVNIKA PRINCEZE DIANA: MALTRETIRALA GA NAKON ŠTO JU JE OSTAVIO

Brojni zlonamjerni pozivi u toku noći bili su upućeni na adresu Olivera Hoara od princeze Diane.I milioner, čija je smrt zaključena u utorak, znao je tačno od koga dolaze. Ali je pokušao da sačuva svoju porodicu od afere sa Diane, koja ga je progonila nakon što ju je ostavio.

 

 

Usljed smrti, koja ga je zadesila u 73-oj godini života, Oliver je cjelokupnu priču o njihovoj strastvenoj vezi odnio u grob, prenosi Blic.rs.Njegovi najbliži prijatelji otkrio je neočekivanu istinu koja se krila iza poziva, koji su bili čak i predmet istrage policije 1995. godine.

 

– Diana je bila veoma bezobrazna. Ona bi se dovezla do njegove kuće i parkirala se, kako bi ga zvala sa svog mobilnog telefona – tvrde oni.

 

– Radila je to tokom noći, kako bi mogla da posmatra svjetla koja se pale, dok dolazi do telefona. Sjedila bi tako satima, gledala i zvala. Znala je da ne može da bude sa Hoarom, jer je oženjen. Iako je bio izuzetno zabavan džentlmen, njegova žena je bila ta koja je posjedovala novac – dodaju oni.

 

Diana je znala da nikada neće ostaviti ženu, ali nije dozvoljavala da joj to stoji na putu. S toga je uživala da ga maltretira i podsjeća na svoje postojanje.

 

– Diana je igrala igrice u vezi i uživala je u tome. On se igrao vatrom kada je započeo odnos sa njom i morao je da zna da će se na kraju opeći – tvrde njegovi prijatelji.

 

Njihova veza je bila toliko strastvena, da je Diana maštala da pobjegne sa njim. Odluka da ostane sa ženom raspalila je ljubomoru u Diana.

 

– Pozivi su samo pokazivali raspon intenziteta njihovog odnosa. Bila je ludo zaljubljena u njega i nije mogla da razumi zašto je odbacuje – kažu oni.

 

Oliver je izgledao kao odrastao, kulturan i požrtvovan muškarac. Sve ono što nije pronalazila u Čarlsu.

 

– Otvorio joj je vrata sasvim novog svijeta, onda kada je mislila da se više nikada neće zaljubiti. Pokazao joj je da može da ima vezu kakvu je oduvijek željela – navode njegovi prijatelji.


Izvor: Hayat.ba

 

ISPLIVALI NEPOZNATI DETALJI LJUBAVNIKA PRINCEZE DIANA: MALTRETIRALA GA NAKON ŠTO JU JE OSTAVIO

| Magazin, Slider |
About The Author
-