Imala je se*s na kuhinjskom stolu, a onda ju je prekinula „akcija“ u kojoj je bio njen otac…

Kad smo stigli u njenu kuću, da ne duljim, završili smo na kuhinjskom stolu jako brzo. Prošlo je 20 sekundi kada smo začuli zvuke iz ormara. Ona je otvorila vrata ormara i iz njega u tom trenutku ispao je njezin otac – napisao je mladić u svojoj čudnoj ispovijesti

 

Mladić (18) i djevojka (18) imali su neugodno iskustvo kada su tijekom seksa u kuhinji začuli neobične zvukove. Čim su otkrili da je otac ove djevojke bio sa ženom u “akciji” u isto vrijeme kad i oni, šokirali su se. Korisnik rediti, inače mledić koji je glavni akter u ovoj priči, odlučio je podijeliti s javnošću sve komplikacije koje su poslije uslijedile.

“Ovo se dogodilo prije 20 minuta. Moja djevojka i ja smo završili izlazak u gradu, pa sam je ispratio kući. Kad smo stigli u njenu kuću, da ne duljim, završili smo na kuhinjskom stolu jako brzo. Prošlo je 20 sekundi kada smo začuli zvuke iz ormara.

Ona je otvorila vrata ormara i iz njega u tom trenutku ispao je njezin otac. Prevrnuo mi se stomak zato što je on bio od onih ljudi koji naglašavaju da njegovu kćer nitko nikad neće više dodirnuti, ne računajući poljubac u obraz.

U istom trenutku zaključio sam da je u ormaru žena koju nikad nisam vidio (znao sam oba roditelja) i postalo je vrlo očito da je njen tata bio nestašan s drugom ženom.

On se dočekao na noge tako što je potpuno negirao činjenicu da je da smo ga uhvatili u prevari. U sljedećom trenutku sam već izašao iz kuće i bio na ulici. Nemam pojma što se poslije dogodilo, čekam da mi djevojka odgovori. Inače, nisam ni završio započeto, ako znate na što mislim. ”

Kada je dobio odgovor od svoje djevojke, nije se ustručavao da nastavak priče podijeli na internetu. Više je strahovao od toga što su oni uhvaćeni na djelu, nego otac i njegova ljubavnica.

“Majka moje djevojke je saznala sve i sada se tamo dešavaju s * anja, spremam se da odem tamo na razgovor s obitelji i nadam se da neću nastradati. Njezin otac je mnogo veći od mene tako da nisam smio ostati tad u kući jer bi mi razbio glavu.

Znam da ne bi nikad povrijedio moju djevojku, jer iako je đubre, ipak nikad ne bi povrijedio svoju kćer. Misteriozna žena je njegova kolegica, ali nije mi padao na pamet da ga time ucenjuju. ”

Nakon posjete obitelji ove djevojke, mladić je odlučio objaviti i novosti.

“Upravo sam napustio kuću. Naravno, njezina majka je ljuta na muža ali nije iznenađena našim akcijama. Otac nije pričao sa mnom, bila je vrlo čudna situacija. Moja djevojka je također bila bijesna na svog oca, ali me je uvjerila da se ništa neće promijeniti u našoj vezi.

Njezina majka pokušava stupiti u kontakt s tom drugom ženom, volio bih i tada da budem prisutan, ali svakako, djevojka će me obavijestiti što se dogodilo. ”

Da li ste nekada čuli sličnu priču? Ostavite svoje odgovore u komentarima.

(Telegraf.rs)

Imala je se*s na kuhinjskom stolu, a onda ju je prekinula „akcija“ u kojoj je bio njen otac…

| Slider, Život i Stil |
About The Author
-