I PUBLIKA ĆE BITI DIO RIJALITIJA: Željko Mitrović riješio da napravi ovo u “Zadruzi”

Rijaliti “Zadruga 2” ulazi u drugi mjesec svog emitovanja i ako ste mislili da ste vidjeli sve što je Željko Mitrović, vlasnik televizije “Pink”, pripremio kada je ovaj šou u pitanju, prevarili ste se.

 

 

– Željko Mitrović uskoro završava izgradnju pozorišta sa 130 sjedećih mjesta. To se sve odvija u najstrožoj tajnosti. Spoljašnost je bila gotova i prije početka šoua, ali se na unutrašnjosti teatra još uvijek radi. Majstori nesmetano rade na bini, scenografiji, svjetlima… kamere ih ne slikaju i to se ne prikazuje u rijalitiju – ispričao je za Alo izvor blizak produkciji, koji je insistirao na anonimnosti.

 

Iako niko osim čelnika televizije “Pink” sa sigurnošću ne može da tvrdi kakav će se tačno program u ovom pozorištu odvijati, izvori bliski kažu da će Mitrović zarađivati od zadrugara koji će tu glumiti, pjevati.

 

– Plan je da se tu odigravaju pozorišne predstave, muzička takmičenja, stend-ap komedije, čiji će akteri biti zadrugari.

 

Publiku bi, prema Mitrovićevim zamislima trebalo da čine fanovi ovih rijaliti učesnika, te običan narod, koji bi za ovu vrstu zabave morao da kupi kartu. Na taj način će dodatno prihodovati – kaže izvor.

Izvor: Express.ba

I PUBLIKA ĆE BITI DIO RIJALITIJA: Željko Mitrović riješio da napravi ovo u “Zadruzi”

| Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-