HOROR U POROĐAJNOJ SALI: DOKTOR ODBIO DA RADI CARSKI REZ, MAJKA JE ČULA ČUDAN ZVUK

Majka kaže da su ljekari u bolnici pokušali sve da zataškaju!

 

 

Laura Galaci koja je izgubila svog sina Stivena na porođaju uvjerena je da je njen ljekar pokušao da zataška “očigledno ubistvo njene bebe”.

 

Laura je u martu 2014. godine dobila trudove u 25. nedelji i odjurila je u bolnicu u Dandiju u Škotskoj. Čim je ušla u bolnicu ljekari su je pregledali i ustanovili da je pupčana vrpca krenula da izlazi napolje, ali bebu nisu mogli da vide.

 

Odmah su je odveli u porođajnu salu.U bolovima i vidno preplašena majka je strahovala od najgoreg, što se nažalost i dogodilo. Kako pišu britanski mediji, doktorica koja je već 24 sata bila na smjeni počela je prirodno da porađa Lauru iako je trebalo da je uvede u anesteziju i uradi carski rez. Kako tvrdi nesretna žena, tjerali su je da se napinje iako je bila otvorena samo dva centimetra.

– Dva puta su mi sjekli grlić. Rekli su mi da guram, iako sam osjećala da to ne bi trebalo da radim. Slušala sam ljekare… – prisjeća se Laura traumatičnog događaja.

Ona kaže da je trpjela jake bolove i da nije mogla da izdrži.

– Doktorica je vukla, a drugi mi je nalegao na stomak. Sve me je boljelo ludački. U jednom trenutku sam čula čudan zvuk kao da je nešto puklo… Mislila sam da je beba izašla, da je gotovo… Ali onda, onda je usledio haos, svi su počeli da viču, govorili su mi da nastavim da guram. Bila sam u panici, a onda sam samo čula doktoricu kako kaže da me hitno uspavaju i više se ničeg ne sjećam – kaže Laura.

 

Nesretna žena se potom probudila u bolničkoj sobi u kojoj su ležale i druge žene koje su izgubile bebu.

 

– Moja sestra je plakala, a doktorica je došla da mi saopšti da mog sina više nema. Mislila sam da je preminuo jer je u pitanju bio prevremeni porođaj… Tek kasnije sam saznala da su, dok su vukli dijete napolje, bebi otkinuli glavu – kaže Laura.

Ona ističe da joj je sve priznao drugi ljekar na odjeljenju. Nakon višegodišnjeg suđenja, donijeta je odluka da doktorica koja je porađala Lauru može da nastavi sa ljekarskom praksom.

 

Laura i dalje ima traume zbog svega što se dogodilo.

 

– Bolujem od posttraumatskog stresa, imam košmare…

 

Nikad neću moći ovo da oprostim ljekarima – rekla je majka.

Izvor: Hayat.ba

HOROR U POROĐAJNOJ SALI: DOKTOR ODBIO DA RADI CARSKI REZ, MAJKA JE ČULA ČUDAN ZVUK

| Slider, Život i Stil |
About The Author
-