EVO KOJEG JE BOSANCA MELANIJA POZVALA NA SVOJ BAL: Naljutila se kad je vidjela da on nije na spisku…

Poziv stigao relativno kasno.

 

Dugoočekivani poziv stigao je u Banjaluku. Marinko Umičević, tehnički direktor Fabrike obuće “Bema”, može se pohvaliti da na njega misli prelijepa Slovenka Melanija Trump, s obzirom na to da je od nje dobio pozivnicu za humanitarni bal koji se treba održati 19.01., to jest dan prije planirane inauguracije njenog supruga Donalda Trumpa, izabranog predsjednika SAD.

Umičević tvrdi da, uprkos tome što je njegov potez kada je Melaniji Trump poslao dva para cipela iz svoje fabrike, propraćen na svjetskom nivou, nije bio siguran da li će na kraju pozivnicu i dobiti.

“Bio sam optimističan, ali čitav svijet se gura na te prijeme i balove. Poziv me obradovao, kao i to da me gospođa Melania nije zaboravila”, tvrdi Umičević. Još veća čast mu je, ističe on, činjenica da bi svega dvadesetak ljudi s ovih prostora trebalo biti na balu.

Umičević je poziv dobio relativno kasno, a za to je navodno odgovorna organizacija na koju se Melania naljutila kada je vidjela popise.

“Ja sam sinoć dobio poziv od te organizacije. Rekli su mi da je Melania došla i pitala šta je s Marinkom. Oni su joj rekli da su zaboravili, nakon čega se izgalamila na njih”, navodi Umičević, kojem u ovom trenutku najveći problem predstavlja viza, ali i avionske karte za Washington.

“Ako uspijem dobiti vizu, onda planiram ići i odlično, ali ako ne uspijem pokušaću nekad da odem van ovih prijema, protokola i svega. Ova sadašnja administracija je iz Demokratske stranke tako da može i to da bude faktor, ipak sam podržavao suprotnog kandidata. Ne mora da znači, ali može”, zaključuje on.

Izvor: Nezavisne novine

EVO KOJEG JE BOSANCA MELANIJA POZVALA NA SVOJ BAL: Naljutila se kad je vidjela da on nije na spisku…

| Bosna i Hercegovina, Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-