DVIJE STRVARI ZBOG KOJIH MUŠKARCI ODMAH POSTAJU PRIVLAČNIJI ŽENAMA

Nije tajna da žene i muškarci imaju potpuno drugačije kriterije kada je u pitanju fizička privlačnost

 

 

Miris i glas muškarca utječu na njegovu atraktivnosti

 

Kada je u pitanju fizička privlačnost, cjelokupan izgled muškarca kod žena igra važnu ulogu, ali nikako presudnu, prenosi Zadovoljna.

 

Pokazalo je to i jedno istraživanje tijekom kojeg je ustanovljeno da dvije karakteristike mogu muškarca učiniti privlačnijim u očima žena.

 

Radi se o – glasu i mirisu. Muškarac može izgledati poput najpoželjnijih holivudskih zvijezda, ali to često nije dovoljno da ga žena primijeti.

 

Muškarac može izgledati poput najpoželjnijih holivudskih zvijezda, ali to često nije dovoljno da ga žena primijeti.

 

Međutim, u trenutku kada progovori, to može sve promijeniti. Istraživači kažu da je glas sposoban ‘prenijeti’ određene osobine muškarca. Tako na temelju glasa možemo osjetiti je li muškarac dominantan ili nježan, siguran u sebe ili pak skriva neke nesigurnosti te u kakvom je emocionalnom stanju.

 

Miris je druga karakteristika koja igra važnu ulogu u razvoju privlačnosti. Istraživači kažu da ljudi stoljećima prosuđuju jedni druge na temelju mirisa, a ugodan miris muškarca kod žena izaziva pozitivne emocije.

 

Akustične i olfaktorne karakteristike mogu zajedno ili u kombinaciji snažno utjecati na percipiranu privlačnost pojedinca te na stav ili poteze prema dotičnoj osobi, zaključili su.Provjerite što muškarac prvo primijeti na ženi koja mu se sviđa.

Izvor: Hayat.ba

DVIJE STRVARI ZBOG KOJIH MUŠKARCI ODMAH POSTAJU PRIVLAČNIJI ŽENAMA

| Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-