DJEVOJKA S OŽILJCIMA DOPUSTILA DEČKU DA JE VIDI BEZ ŠMINKE: REAKCIJA JU IZNENADILA

Kada je imala samo devet godina, na Shalom Nchom i njenu sestru izlio se lonac vrelog ulja u radnji njene majke u rodnoj Nigeriji.

 

 

U bolnici je provela nekoliko mjeseci, a potom je otputovala u Ameriku gdje je podvrgnuta nizu operacija.

 

Zbog nesreće je ostala bez kose, a tragovi opekotina i dalje se vide po njenim ramenima, prsima i licu. Zbog toga ova 22-godišnjakinja, koja je pokrenula YouTube kanal pod nazivom Shalom Black, rijetko izlazi iz kuće bez slojeva teške šminke na licu i perike na glavi.

 

U videu koji je nedavno objavila priznala je da su njene ozljede i ožiljci bili toliko teški da se nerijetko pitala hoće li ikada naći muškarca koji bi je oženio.

 

Protiv svega borila se šminkom, perikama i odjećom koja je skrivala njene ožiljke, no sad, kako kaže, želi biti slobodna.

 

– Počela sam raditi na sebi kako bih bila sigurna i samopouzdana, želim se osjećati slobodno. Želim raditi ono što hoću. Želim nositi odjeću koju hoću. Prije sam uvijek nosila duge rukave, zbog ožiljaka – priznala je.

 

U videu se pojavljuje njena simpatija J, dečko koji je nikad nije vidio bez šminke i perike. Priznala mu je da joj se sviđa, a i on je rekao da je “slatka i jako lijepa”, prenosi Radio Sarajevo.

 

– Vidjela sam komentare da zavaravam dečka, jer kad se probudi ujutro pokraj mene i vidi me bez šminke, neće htjeti više biti sa mnom – rekla je, na što je J uzvratio da to nije istina.

 

Potom mu je dodala vlažne maramice, a nakon što je skinuo šminku s njenog lica, zagrlio ju je i rekao da je prelijepa

 


Izvor: Hayat.ba

DJEVOJKA S OŽILJCIMA DOPUSTILA DEČKU DA JE VIDI BEZ ŠMINKE: REAKCIJA JU IZNENADILA

| FOTO/VIDEO, Slider, Život i Stil |
About The Author
-