DEVET MJESECI JE NOSILA JASTUK ISPOD MAJICE I LAGALA SUPRUGA: Kada je došao dan porođaja, izmislila je priču za Oskara

Antonela Milena Padilla (37) iz Kolumbije koristila je jastuk napunjen krpama kako bi zavarala svog supruga da je trudna. Snimak ultrazvuka uzela je sa interneta.

 

 

Devet mjeseci je glumila trudnoću, a onda je na dan kada je trebalo da se porodi iscenirala svoju otmicu. Rekla je da ju je otela banda i da su joj ukrali bebu iz stomaka.

 

Tvrdila je da je ujutro otišla u kliniku i da se probudila uveče ispred supermarketa, shvativši da bebe nema u utrobi. Nazvala je porodicu i rekla da ju je napala banda koja krijumčari organe.

 

Porodica je bila jako zabrinuta za njeno zdravlje, pa su ju odvezli u lokalnu bolnicu.

 

Ljekari su joj prvo povjerovali i pozvali su policiju. Ali, uskoro je postalo jasno da je žena lagala. Iako je test potvrdio da nije bila trudna, ona je i dalje insistirala na toj priči. Njen suprug navodno nije ništa sumnjao i vjerovao je supruzi da je trudna.

 

Bio je jako uzbuđen što će postati otac prvi put. Njegova majka kaže da nikada sa Antonelom nije išao u bolnicu na preglede. Navodno nikada nije dirao stomak svoje “trudne” žene.

 

–Nije nam bila sumnjiva imala je mali stomak. Ne znam zašto je lagala, nije to trebalo da radi. Moj sin je bio u dosta veza ali nije imao djece– rekla je Antonelina svekrva.

 

Policija razmišlja o tome da ženu prijavi jer je trošila javne resurse dok je možda nekome zaista trebala pomoć.

 


Izvor: Express.ba

DEVET MJESECI JE NOSILA JASTUK ISPOD MAJICE I LAGALA SUPRUGA: Kada je došao dan porođaja, izmislila je priču za Oskara

| FOTO/VIDEO, Slider, Život i Stil |
About The Author
-