DARKO LAZIĆ POTVRDIO NAGAĐANJA: Bio sam s Kijom i bilo nam je lijepo

Kako milionski auditorij ima priliku da prati rat između još uvijek zakonitih supružnika Slobe Radanovića i Kristine Kockar u rijalitiju, već neko vrijeme se polemiše o tome ko je kome više (ne)vjeran.

 

 

Kristina je ušla u “Zadrugu” kao prevarena žena, nakon što ju je suprug varao sa blogerkom Lunom Đogani, a njihovi nerazjašnjeni odnosi potresaju Bijelu kuću gotovo svakodnevno.

 

Još pri ulasku Kockareve u rijaliti, u javnosti se šuškalo o njenim romansama sa oženjenim muškarcima, pa su je tako povezivali sa raznim mladićima sa estrade.

 

Nekoliko puta je i sam Sloba svojoj ženi prebacivao za priče koje su dopirale i do njega, a tiču se njenog navodnog švrljanja sa strane.

 

Svih ovih mjeseci pod budnim okom bio je i pjevač Darko Lazić. Folker se do sada nije oglašavao po tom pitanju, ali je konačno riješio da progovori i otkrije istinu.

 

– Da, bili smo zajedno. Ja Kiju znam jako, jako dugo. Baš se dugo poznajemo, još s početka moje karijere.

 

To se desilo prvi put na nekoj mojoj turneji, više se i ne sjećam kako. Imali smo kratku priču, brzo se sve nekako završilo. Bilo je lijepo – rekao je Lazić i tako konačno potvrdio njihovu romansu.

 

Kako stvari stoje, Kristina ipak nije varala Slobu sa Darkom s obzirom na to da je zadrugara upoznala kasnije.

 

Naime, stjuardesa i Pinkova zvijezda romansu su počeli prije pet i po godina, dok je folk pjevač tada uveliko bio zvijezda. On je, naime, još 2009. postao pobjednik “Zvezda Granda”.

Izvor: Express.ba

DARKO LAZIĆ POTVRDIO NAGAĐANJA: Bio sam s Kijom i bilo nam je lijepo

| Magazin, Slider |
About The Author
-