BAKA DARKA LAZIĆA ODLUČILA ISPRIČATI SVE, OKRIVILA ANU ZA RAZVOD: Razotkrila sve njene laži i namještaljke

Samo nekoliko sati nakon što se pojavila vijest da je pjevač Darko Lazić snimljen kako konzumira bijeli prah, uslijedio je još jedan šok.

 

 

Naime, njegov četverogodišnji brak sa kolegicom Anom Sević navodno je okončan još prije dva mjeseca, a supružnici su se dogovorili da ostanu u dobrim odnosima zbog kćerke Lorene.

 

Iz istog razloga, pišu tabloidi, Ana i Darko su se dogovorili da se ne oglašavaju niti pojavljuju u javnosti. Zbog toga, ekipa “Alo!” novina uputila se u Brestač, gdje i dalje žive Darkovi roditelji i baka Milka, kako bi saznali koliko ima istine u onome o čemu bruji cijela Srbija.

 

– Bio je, za Badnje veče je baš dolazio, a od tada mira nemamo. Kazao nam je da se razvodi od Ane, jer mu je priznala da ima drugoga.

 

Ona sada priča da su se razveli pijre dva mjeseca, a to nije tačno. I ovo sada što pričaju da se drogira, sve mu je to ona smjestila. Neka se sada vadi kako zna. Pa da se drogira, da li bi imao toliki stomak, kažite vi meni. Žao mi ga je, nemam riječi da vam opišem, toliko se opteretio zbog svega ovoga – kaže Darkova baka Milka.

Izvor: Novi.ba

BAKA DARKA LAZIĆA ODLUČILA ISPRIČATI SVE, OKRIVILA ANU ZA RAZVOD: Razotkrila sve njene laži i namještaljke

| Magazin, Slider |
About The Author
-