ASTROLOG OTKRIO DETALJE IZ HOROSKOPA FOLK ZVIJEZDE

Velimir Remić ističe Brena će dočekati unuke! Da nema naznaka da će se pjevačicini sinovi Stefan i Viktor u skorije vrijeme oženiti, ali da će za nekoliko godina biti najsretnija baka.

 

 

Poznati astrolog Velimir Remić otkrio je detalje iz životnog horoskopa najveće balkanske zvijezde Lepe Brene, koja je rođena u znaku miroljubive, pravedne i diplomatične Vage.

 

On kaže da je pjevačica još od malih nogu bila svjesna svoje posebnosti, ali kako kaže njena natalna karta, još nije kraj njenim uspjesima. Breni će biznis ići odlično, a za nekoliko godina postaće i baka, predviđa Remić.

 

– Lepa Brena je ljudski anđeo i blago ljudima kojima je ona prijatelj i saradnik. To je stvorenje koje uživa da pomaže ljudima. Odana je, vjerna, nežna i vrlo osjećajna supruga i majka. Bole je nepravda i tuđa patnja.

 

Da može, učinila bi da se mir začari u svim područjima koja su zahvaćena ratnim strahotama. Brena je rođeni ambasador mira te ne treba da nas čudi što često u svojim javnim nastupima spaja ljude trudeći se da sruši političke barijere zbog kojih su narodi bivše Jugoslavije najviše propatili devedesetih godina prošlog vijeka.

 

Ne voli da se sukobljava niti da ulazi u konflikte kako privatno, tako ni poslovno. Uvijek teži ka mirnom i diplomatskom razrješenju svake neprijatnosti u životu. Uživa da miri zavađene strane. Ona se osjeća veličanstveno kada usrećuje one koje voli. Zbog Mjeseca u Vagi, pjevačica voli glamur i njen životni prostor mora da bude uređen sa stilom jer joj je veoma važno da osjeti mir u prostorijama gdje provodi najviše vremena. Veliki je perfekcionista i insistira na kvalitetu u svakom segmentu života – kaže Remić i dodaje da je će joj u ljubavi cvjetati ruže.

– Već od druge polovine 2018. godine počinje veoma plodan period kada je riječ o Breninom polju finansija. Jupiter iz Škorpije biće ove godine u napetom aspektu sa Uranom u Lavu u njenom polju karijere, pa joj preporučujem da preispita odluke koje se odnose na udružena poslovna partnerstva. Ona je rođena da bude samostalni igrač i sve što bude starija, težiće ka nezavisnosti u sferi privatnog biznisa. Od septembra 2018. godine imaće veoma dobre aspekte za putovanja, kupoprodajne aktivnosti, kao i za organizaciju velikih koncerata.

 

Brena je nedavno objavila album, ali Remić kaže da ona tek sprema iznenađenja za publiku.

 

– Tokom oktobra, novembra i decembra trebalo bi da izda pjesme koje će izazvati veliku pažnju. Pred pjevačicom je izuzetno plodno ljeto, kao i jesen. Savjetujem joj da izbjegava prekookeanska putovanja tokom cijelog januara 2019. godine, a posebno posle Božića, kada treba da miruje. Sljedeće godine moći će da završi neka poslovna partnerstva kojima sada nije zadovoljna.

 

Lekcija koju treba da nauči odnosi se na voljenje same sebe, ispoljavanje svih emocija, bilo da su one negativne ili pozitivne, kao i opraštanje licima koja su je na bilo koji način povrijedila. Takvo ponašanje i stil života omogućiće joj dobro zdravlje i dugovječnost. Sa ulaskom Jupitera u znak Strijelca pokrenuće se još veći muzički uspijesi, a kada je riječ o nastupima, imaće fantastične turneje po inostranstvu.

 

Vidim joj mnogo obaveza i putovanja u 2019. pa će više biti u avionu nego kod kuće – zaključuje astrolog i pisac.

Izvor: Express.ba

ASTROLOG OTKRIO DETALJE IZ HOROSKOPA FOLK ZVIJEZDE

| Magazin, Slider |
About The Author
-