ALEKSANDRA PRIJOVIĆ OTVORENO O LEPOJ BRENI: Otkrila detalje njihovog odnosa i kako rješavaju nesuglasice!

Pjevačica otkriva da je sa Lepom Brenom u korektnim odnosima, te navodi bez ustezanja da li zbog zabavljanja sa pastorkom starije koleginice ima određene povlastice u Grandu.

 

 

Pjevačica Aleksandra Prijović je skoro dvije godine u vezi sa Filipom Živojinovićem, a sudeći po njihovim osmijesima kada se pojave u javnosti, njima cvjetaju ruže.

 

Često se spekuliše o odnosu Aleksandre i Lepe Brene, a mlada pjevačica otkriva da do svađe sa starijom koleginicom neće doći i da bi im mnogi na njihovom odnosu pozavideli.

 

– Brena i ja smo u jako korektnim odnosima. Bez obzira na to što sam u vezi sa Filipom, to ne može da naškodi našem odnosu, a pogotovo da zbog toga imam neke pogodnosti u “Grandu”.

 

Kao svi ostali pjevači, identičan tretman imam i ja. Znam da mnogi misle kako mi neko nešto sređuje preko veze, ali o tome nema ni govora.

 

Zaista mislim da sam svojim trudom i time kako pevam sebe postavila na to mjesto na kojem sam – rekla je Prijovićeva, a zatim objasnila kakav odnos ima sa Brenom i Bobom kada su svi u kući.

 

– Kada sam kod Brene i Bobe u kući, mi komuniciramo sasvim normalno, mogu da kažem da imamo savršen odnos i da tu mjesta za svađom i raspravom nema.

 

Svi smo zreli i normalni ljudi, tako da nemamo nekih posebnih nesuglasica, već ako i dođe do nekih problema, mi ih rešavamo razgovorom. Do sada ih nije bilo i nadam se da će odnos naš biti kao i do sada – poručila je pjevačica, prenose srbijanski mediji.

Izvor: Novi.ba

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ OTVORENO O LEPOJ BRENI: Otkrila detalje njihovog odnosa i kako rješavaju nesuglasice!

| Magazin, Slider |
About The Author
-